Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Έφυγε Από Τη Ζωή Ο Σύντροφος Παναγιώτης Σίννης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύντροφος από την Κομματική Οργάνωση Βοιωτίας του Μ-ΛΚΚΕ, Παναγιώτης Σίννης σε ηλικία 60 ετών, μετά από την σοβαρή επιβάρυνση της υγείας του το τελευταίο διάστημα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 2,00μμ στο χωριό του το Καπαρέλλι Θήβας.

Οι σύντροφοί του με θλίψη και στοχασμό προσπαθούμε να βιώσουμε την απώλεια ενός αγαπητού και αφοσιωμένου συντρόφου. Στοχασμός για έναν τίμιο λαϊκό αγωνιστή, έναν απόλυτα συνειδητοποιημένο μαρξιστή-λενινιστή στρατευμένο από την νεαρή ηλικία του στην υπόθεση του κομμουνιστικού κινήματος και τους δίκαιους αγώνες του λαού μας και ιδιαίτερα του αγροτικού κινήματος.

Με την μεταπολίτευση εντάχθηκε στο ΕΚΚΕ, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του ως σχεδιαστής, δούλευε για το μεροκάματο σε εργοστάσια του Πειραιά πρωτοστατώντας στην ίδρυση εργοστασιακών σωματείων. Αργότερα ως αγρότης στο χωριό του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αγροτικό κίνημα της Βοιωτίας, ενώ εντάχθηκε στο Μ-ΛΚΚΕ. Διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπαρελλίου και του Αγροτικού Συλλόγου Καπαρελλίου. Ο Παναγιώτης ήταν ταυτισμένος με τους αγώνες των αγροτών, η ψυχή στα μπλόκα της αγροτιάς, εμφυσώντας το αγωνιστικό φρόνημα και το ταξικό πνεύμα, ιδιαίτερα στις νέες γενιές των αγροτών. Ο λόγος του στα συντονιστικά των μπλόκων είχε ένα ιδιαίτερο βάρος, και η συνέπειά του ήταν καθολικά αναγνωρισμένη. Το αγροτικό κίνημα της Βοιωτίας έχασε έναν πολύτιμο αγωνιστή.

Παρόλο που η υγεία του είχε επιβαρυνθεί, ποτέ δεν σταμάτησε να συμμετέχει ενεργά στις λειτουργίες της Κ.Ο Βοιωτίας του Μ-ΛΚΚΕ, και να νοιάζεται για την υπόθεση της ανασυγκρότησης του κομμουνιστικού κινήματος και το ξαναζωντάνεμα του αγροτικού κινήματος. Με δυσαναπλήρωτη την απώλεια του Παναγιώτη, οι σύντροφοί του θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, γιατί έτσι θα τιμάμε όπως εκείνος θα ήθελε, την μνήμη του.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην σύζυγό του Ντίνα και στην κόρη του Μαριλένα.

Καλό ταξίδι σύντροφε.
Πηγή : m-lkke

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου