Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Το Επόμενο Βήμα Για Το ΠΡΙΝ

Το ΠΡΙΝ που κρατάτε από σήμερα στα χέρια σας επιδιώκουμε να είναι μια εφημερίδα νέα, δυναμική και ζωντανή, μα την ίδια στιγμή ώριμη, με σταθερό το χέρι και το βλέμμα. «Φορτωμένοι» με ιστορία 28 ολόκληρων χρόνων και 1360 φύλλων, καθώς και με την πολύτιμη εμπειρία από την κοινή μας πορεία και τη συνεργασία με τον Γιώργο Δελαστίκ και αρκετούς ακόμη συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο, σημαντικό και απολύτως αναγκαίο βήμα.

Στην εποχή της ακραία αντιδραστικής στροφής του κεφαλαίου και του συστήματος αστικής εξουσίας, με τα τανκς να έχουν αντικατασταθεί από τα θινκ τανκς και τα μίντια, που καταδιώκουν και πυροβολούν κατά ριπάς και αδιαλείπτως οτιδήποτε και οποιονδήποτε αντιστέκεται και λέει «όχι», σηκώνουμε το «γάντι». Επιχειρούμε να τοποθετήσουμε τον πήχη πιο ψηλά και να γίνουμε φωνή και μέσο για κάθε αγωνιζόμενο, Έλληνα και μετανάστη, εργαζόμενο και άνεργο, νέο και συνταξιούχο.


Η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας μας, με «παλιούς» και «νέους» στο δυναμικό της, θα τα δώσει όλα προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση, η οποία δεν τελειώνει εδώ. Ακολουθεί, άλλωστε, η ανανέωση και «επανεκκίνηση» της ιστοσελίδας prin.gr, ώστε να αποκτήσει ουσιαστικό και καίριο ρόλο στην καθημερινή ενημέρωση του κόσμου της δουλειάς και του αγώνα. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς. Στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερες δυνάμεις μπορούμε, όχι να κατακερματιστούμε ακόμη περισσότερο. Και γι’ αυτό, εκτός των άλλων, η οικονομική μας επιβίωση και αυτοδυναμία είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ.

Το ταξίδι συνεχίζεται.
Πηγή : prin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου