Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΝΑΡ Ξύλο Και Χημικά Στους Φοιτητές – Στήριξη Στους ΝΑΤΟϊκούς Μακελάρηδες

Ανακοίνωση γραφείου τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταδικάζει το βάναυσο χτύπημα που δέχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ φοιτητές και σπουδαστές οι οποίοι διαδήλωναν κατά της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών και τη σύλληψη δύο εξ αυτών.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία, μετά τις «διευκολύνσεις» που παρέχει πρόθυμα και χωρίς κανένα δισταγμό σε Αμερικάνους, ΝΑΤΟ και ΕΕ για να υλοποιούν τα εγκληματικά τους σχέδια κατά των λαών, τώρα επιχειρεί – σε άμεση συνεννόηση μαζί τους – να καταστείλει ωμά κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς σε κοινό αγώνα για να αποτρέψουμε τις νέες πολεμικές τραγωδίες, για να ανατρέψουμε την αιματοβαμμένη εκστρατεία του κεφαλαίου και τις κυβερνήσεις που τις υποστηρίζουν.
Για την ειρήνη των λαών, κόντρα στους ανταγωνισμούς των κεφαλαίων.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται αύριο Τρίτη 17 Απρίλη.

Στην Αθήνα στα Προπύλαια στις 7 μ.μ., στη συγκέντρωση που καλούν πρωτοβάθμια σωματεία και στηρίζουν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου