Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΤΕ ANTAΡΣΥΑ Χίου : Αθλιότητες Και Συκοφαντίες Από Το ΚΚΕ Σε Βάρος Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι το ΚΚΕ με συγκροτημένο και συντονισμένο τρόπο στην κορύφωση κάθε εκλογικής μάχης επιλέγει να επιτίθεται – με συκοφαντίες και αθλιότητες – σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πριν απο λίγες μέρες υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ έβαλε στο ίδιο τσουβάλι την Χρυσή Αυγή και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Την Πέμπτη ομάδα μελών του ΚΚΕ Χίου έβαλαν ξανά στο στόχαστρο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτή την φορά το ΚΚΕ, συκοφαντεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ταυτίζοντας την με άλλες πολιτικές δυνάμεις και χρεώνοντας της θέσεις φιλικές προς την Ε.Ε. όπως είναι ότι η Ε.Ε. μπορεί να αλλάξει προς όφελος του λαού, μέσα από διαπραγματεύσεις. Σε άλλο σημείο το ΚΚΕ χρεώνει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ “για κυβερνήσεις που θα διαχειρίζονται το σύστημα προς όφελος των εργαζόμενων”.

Τα χοντροκομμένα ψεύδη που χρησιμοποιεί το ΚΚΕ για να επιτεθεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ δείχνουν τα πολιτικά του αδιέξοδα. Κατά σύμπτωση τούτη η ανακοίνωση δόθηκε στην δημοσιότητα στην επέτειο της δημιουργίας της κυβέρνησης Τζαννή Τζανετάκη τον Ιούλη του 1989, τότε που το ΚΚΕ δημιούργησε μια κυβέρνηση μαζί με Ν.Δ. Επίσης τούτες τις μέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από ηχηρό ΌΧΙ στην Ε.Ε. που είπε ο Ελληνικός λαός με 62%. Θυμίζουμε πως οταν ο λαός κόντρα σε όλους τους εκβιασμούς έλεγε όχι στην Ε.Ε. το ΚΚΕ πέταγε χαρταετό και πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρά τα προβλήματα και τις αδυναμίες της δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της παραμένει σε αταλάντευτη αντιπαράθεση με κάθε έκφραση της αστικής πολιτικής και αγωνίζεται μαζί με τον λαό για έξοδο από την Ε.Ε., ανατροπή κάθε αστικής πολιτικής. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου