Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Όχι Άλλα Δώρα Στον Μελισσανίδη

H θετική εισήγηση της περιφέρειας Αττικής στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υπογειοποίηση τριών δρόμων, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των αναγκών του ιδιωτικού γηπέδου του κ Μελισσανίδη, κόστους δεκάδων εκατομμύριων ευρώ με δημόσιο χρήμα, είναι μια ακόμα απόδειξη της εγκληματικής υποταγής της συριζομνημονιακής πλειοψηφίας στα μεγάλα συμφέροντα ενάντια στους κατοίκους της Αττικής.

Η εισήγηση είναι κομμένη και ραμμένη στα σχέδια του Μελισσανίδη, και δεν λάμβανε υπόψη καθόλου, ούτε τους κατοίκους, ούτε τον δήμο, την ώρα που ο μεγαλοεπιχειρηματίας χρησιμοποιεί κάθε είδους τραμπουκισμό και βία για να καταστείλει κάθε φωνή αντίστασης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στάθηκε από την πρώτη στιγμή αντίθεση στο φαραωνικό σχέδιο του ιδιωτικού γηπέδου και την κρατική του χρηματοδότηση, όπως επίσης και στη διάλυση της Ν. Φιλαδέλφειας για να γίνει κερδοφόρο το γήπεδο, στους τραμπουκισμούς και στη βία. Και με τον ίδιο μαχητικό τρόπο στηρίζει και στην αυριανή συνεδρίαση τις παρατάξεις και τους συμβούλους που εναντιώνονται στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου