Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Απόπειρα επίθεσης χρυσαυγιτών σε μέλος της νΚΑ

Καταγγελία για απόπειρα επίθεσης σε μέλος της νΚΑ

Το βράδυ της Τρίτης 9/10, στη Σταδίου ο Β.Τ., μέλος της νΚΑ, ενώ περπατούσε στο δρόμο δέχτηκε απειλές από 4 επιβαίνοντες σε δύο μηχανάκια, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του με συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, και χυδαίες βρισιές για την δολοφονία του Ζακ. Ο σύντροφος είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Είναι σαφές πλέον πως η Χ.Α. κάνει προσπάθεια να «ξαναβγεί» στο δρόμο, λίγο καιρό πριν την τελική φάση της δίκης της. Μόλις πριν λίγο καιρό έκανε μοτοπορεία σε όλο το κέντρο της Αθήνας, με τη σκανδαλώδη κάλυψη της αστυνομίας, ενώ οι επιθέσεις σε μετανάστες εντείνονται.

Η συγκεκριμένη ναζιστική συμμορία αλλά και διάφορες άλλες ακροδεξιές παραφυάδες της, «κολυμπάνε» στο φασιστικό βούρκο, τον οποίο η δομική κρίση του καπιταλισμού τροφοδοτεί.

Ως νΚΑ, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοιες θρασύδειλες επιθέσεις. Η πορεία της 12/10, ημέρα απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα, πρέπει να είναι ο πρώτος μεγάλος κόμβος στη συνεχή πάλη λαού και νεολαίας ενάντια στο φασισμό, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ’40 ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10

ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου