Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευτεριά στην ΗΡΙΑΝΝΑ κ τον ΠΕΡΙΚΛΗ. Αντίσταση στο κράτος των εισαγγελέων και των μπάτσων και των δικαστών

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τη στιγμή που ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του ετοιμάζεται να δώσει γή και ύδωρ στους υπερατλαντικούς του συμμάχους για να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο στη Μ.Ανατολή με ορμητήριο τη Σούδα ή όπου αλλού τους ζητηθεί, τη στιγμή που "σαλιαρίζει" με επίδοξους επενδυτές διαφημίζοντας το φτηνό εργατικό δυναμικό που θα έχουν στη διάθεσή τους εφόσον αποφασίσουν να διαθέσουν τα κεφάλαιά τους στην εργασιακή έρημο της μνημονιακής Ελλάδας, την ίδια στιγμή φροντίζει να στείλει άλλο ένα μήνυμα νομμοφροσυνης, θυσιάζοντας στο βωμό της "αντιτρομοκρατικής" συμμαχίας με τις ΗΠΑ, τον Περικλή και την Ηριάννα αφού για άλλη μία φορά απορρίπτεται το αίτημα τους για αποφυλάκισή.

Για άλλη μία φορά "λερωμένοι" εισαγγελείς, που κάνουν τα στραβά μάτια στα σκάνδαλα της SIEMENS, επιχειρούν να εκδικηθούν με τον πιό βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο, τον αγώνα για ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια των δύο ομήρων της αστικής δικαιοσύνης.


Οι υποκριτικές δηλώσεις του υπουργού Κοντονή πρίν την ομολογία του ίδιου λίγο αργότερα περι της αναγκαιότητας του "αντιτρομοκρατικού", καθώς και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, όχι μόνο δέν τους αθ​ω​​ώ​νουν απο τις πρόδηλες ευθύνες που έχουν. Αντίθετα αποδεικνύουν την συ​ν​ενοχή τους ​αφού φιλοδοξούν να προλάβουν τις κοινωνικές αντιδράσεις και επιχειρούν να συσκοτίσουν μέσω γενικόλογων και αόριστων αφορισμών που υποννοεί αντιπολιτευτικές τρικλοποδιές μέσω της δικαιοσύνης και διάσταση με τις κυβερνητικές προτεραιότητες.
Εάν έστω και κατ'ελάχιστο εννοούν αυτά που γράφουν ας τολμήσουν να καταργήσουν τον τρομοκρατικό νόμο βάση του οποίου διώκονται και παραμένουν προφυλακισμένοι ο Περικλής και η Ηριάννα.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά υπεύθυνη γι' αυτή την απόφαση γιατί εξακολουθεί να διατηρεί σε ισχύ όλο το αντιδ​ραστικό νομοθετικό πλαίσιο που δίνει τη δυνατότητα στο κράτος των δικαστών, να στέλνει αθώους στη φυλακή με αμβισβητούμενες αποδείξεις στο όνομα της "καταπολέμησης της τρομοκρατίας", εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον αυταρχισμό και την κρατική καταστολή.
Η δικαιοσύνη που επικαλούνται κυβέρνηση, αντιπολίτευση, κανάλια και λοιπά ​αστικά επιτελεία, είναι η δικαιοσύνη τους που επιβάλλεται σε σιδερόφραχτες απο ΜΑΤ και ασφαλίτες, δικαστικές αίθουσες, στερεί την ελευθερία σε δύο νέους ανθρώπους καταστρέφοντας τις ζωές και το μέλλον τους, την ίδια στιγμή που στέλνει στο σπίτι τους ώς "ακίνδυνους" το δολοφόνο χρυσαυγίτη Ρουπακιά και τον εντολέα του αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης των ταγμάτων εφόδου.
​Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο αγώνας για να βγουν από τη φυλακή η Ηριάννα και ο Περικλής θα συνεχιστεί και θα είναι ένας αγώνας χέρι - χέρι με τους αγώνες του λαού ενάντια στα μνημόνια και στη κατάργηση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων για ανατρέψουμε όλη αυτή τη βάρβαρη πολιτική και τους υπηρέτες της με ενωτική, μαζική και νικηφόρα δράση του λαού. ​
Αμεση απελευθερωση της Ηριάννας και του Περικλή
Tώρα κατάργηση του τρομονόμου και όλου του νομοθετικού πλαισίου που αλυσοδένει τις λαϊκές ελευθερίες και απειλεί τους κοινωνικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου