Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Κάλεσμα Σε Νέα Σύσκεψη Σωματείων :: Δευτέρα 10 Ιούνη 2019, 7.30μμ

Τη Δευτέρα 10 Ιούνη 2019 στις 7.30μμ ακριβώς στα γραφεία των ΣΥΒΧΨΑ, ΣΕΦΚ και ΣΒΕΜΚΟ (Λόντου 6, Εξάρχεια) θα πραγματοποιηθεί μια νέα σύσκεψη σωματείων, προκειμένου να συνεχίσουμε τη συζήτηση για τα επόμενα βήματά μας στο πλαίσιο της προσπάθειας για κοινή, οριζόντια συντονισμένη και οργανωμένη από τα κάτω δράση.

Η σύσκεψη αυτή ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια αντίστοιχων συσκέψεων όλης της προηγούμενης περιόδου (η πιο πρόσφατη έγινε στις 20/5/19) και είναι ανοιχτή σε όσα σωματεία συμμετείχαν στις έως τώρα σχετικές διεργασίες και σε όσα άλλα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ενδιαφέρονται για τη συνέχεια της όλης αυτής κίνησης, που ως βασικούς σταθμούς είχε τη διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία της 1ης Νοέμβρη 2018, καθώς και την εργατική διαδήλωση της 16ης Φλεβάρη 2019.

Τέλος, σημειώνουμε πως ήδη από τις προηγούμενες συσκέψεις έχουν συζητηθεί σε πρώτο βαθμό κάποιες προτάσεις για τα επόμενα κοινά βήματά μας, ανάμεσα στα οποία είναι και η οργάνωση μιας νέας διακλαδικής απεργίας.

Να δώσουμε μια δυναμική συνέχεια στους κοινούς αγώνες μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, για τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου