Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Πιστοποιητικά Πολιτικών Και Κοινωνικών Φρονημάτων Ζητά Ο Στρατός

Σχετική εικόναΠιστοποιητικά Κοινωνικών Φρονημάτων ζητά ο Ελληνικός Στρατός από τους φαντάρους που στέλνει στην Κύπρο, να υπηρετήσουν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες τις εταιρείες πετρελαίου, τη EXXON-MOBIL και την ΤΟΤAL, αλλά και τους Λάτση-Βαρδινογιάννη!
Σύμφωνα με καταγγελίες των συναδέλφων της Β' ΕΣΣΟ/2019 που στάλθηκαν πρόσφατα στη Μεγαλόνησο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο φύλλο συνέντευξης που έπρεπε να συμπληρώσουν στην συνέντευξη του Λόχου, ήταν Υποχρεωμένοι να απαντήσουν για το αν είναι οργανωμένοι σε σωματεία, συνδικάτα, πολιτικές οργανώσεις!

Βλέπεις στο μυαλό του Μισθοφόρου Στρατιώτη πρέπει να υπάρχει το συμφέρον του εφοπλιστή και επενδυτή, να πολεμά με ζήλο αν χρειαστεί για τα κέρδη τους, να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τις εταιρείες.

Οτιδήποτε άλλο Απαγορεύεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Και όμως δεν είναι επιστροφή στις μαύρες εποχές του Παρακράτους και του Κράτους του Καραμανλή και της Δεξιάς.



Αυτός είναι ο Στρατός του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.

Τι Αισχρότητα όμως να Οικοδομείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που πάτησε πάνω στην αγωνία και στις μαρτυρικές μνήμες τόσων αγωνιστών που δεινοπάθησαν από το Κράτος των Κοινωνικών Φρονημάτων, για να έρθει σήμερα, προνομιακός σύμμαχος των ΗΠΑ να επιβάλλει ξανά τα άθλια Πιστοποιητικά!

Εμείς Απαιτούμε να Καταστραφούν άμεσα τα άθλια αυτά Ντοκουμέντα που μας Φακελώνουν, μας Κατατάσσουν, μας Χειραγωγούν, μας Πειθαρχούν και Υποτάσσουν.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το γεγονός αποκαλύπτουν και καταδικάζουν επίσης συνάδελφοι σε Επιστολή τους στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (22/06/2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου