Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Για Την Πώληση Όπλων Στη Σαουδική Αραβία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με αποτροπιασμό την απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να προχωρήσει στην πώληση όπλων στο πιο πιστό σύμμαχο των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, το αιματοβαμμένο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας. Καθεστώς που έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα, μεσολαβούσε για τον εξοπλισμό τον ΙSIS για να πνίξει την αραβική άνοιξη και στο εσωτερικό της επιβάλλει στυγνή μεσαιωνική τρομοκρατία.

  Σε αυτό το καθεστώς πουλά όπλα η κυβέρνηση δικαιολογώντας την πράξη της ως "ενταγμένη στις αποφάσεις" των ΗΠΑ(!). Αποτελεί μαύρη σελίδα και προσβολή στα δημοκρατικά αισθήματα του ελληνικού λαού η πράξη αυτή που γίνεται πιο έντονη από το γεγονός της παρουσίας "μεσαζόντων" που σχετίζονται ευθέως με τον. αγαπημένο επιχειρηματία της κυβέρνησης,Ιβάν Σαββίδη.

 Απέναντι σε αυτήν την πρόκληση που αναδεικνύει ξεκάθαρα την πολιτική αλλά και ηθική κατάντια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι επείγουσα ανάγκη η ανάπτυξη του αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού δημοκρατικού κινήματος, της δύναμης που μπορεί να μπει φραγμός στα σχέδια τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου