Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΕΗ Ανήκει Στον Ελληνικό Λαό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε μαζική συμμετοχή και στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΗ, της αυτοδιοίκησης της Μεγαλόπολης και της συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, ενάντια στο ξεπούλημα του 40% των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής της ΔΕΗ, μαζί με τα ορυχεία και ιδιαίτερα τις μονάδες της Μεγαλόπολης. Το ξεπούλημα αυτό συνιστά έγκλημα κατά του δημοσίου συμφέροντος.

Η Κυβέρνηση ξεπερνά ακόμα και τις δεσμεύσεις του τρίτου μνημονίου και ξεπουλάει τα πάντα, όχι μόνο τις λιγνιτικές μονάδες αλλά και τις μετοχές της ΔΕΗ που έχουν απομείνει στο ΤΑΙΠΕΔ.

Η διάλυση της ΔΕΗ θα έχει τεράστιες συνέπειες και για τις ενεργειακές δυνατότητες της χώρας αλλά και στα λαϊκά νοικοκυριά που θα δούνε τα τιμολόγια να αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

Η ΔΕΗ ανήκει στον ελληνικό λαό και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την ξεπουλήσει. Η Λαϊκή Ενότητα καλεί στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και λαϊκές επιτροπές, ενάντια στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 13:00, έξω από το Υπουργείο Ενέργειας (Μεσογείων 119, Αθήνα)

Το γραφείο τύπου

27/11/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου