Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ανάγκη Άμεσης Οικονομικής Στήριξης Του Πριν

Έχουμε μπει σε μια καινούργια φάση της ταξικής πάλης. Ελπίδες και αυταπάτες βούλιαξαν στην κυνική προώθηση της μνημονιακής και αστικής πολιτικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σήμερα γυρίζουν σε άμπωτη απογοήτευσης. Ταυτόχρονα όμως ένα μειοψηφικό αλλά κρίσιμο ρεύμα αναζητεί βαθύτερες απαντήσεις, όχι μόνο για τις «αιτίες που μας άφησαν μισούς», αλλά κυρίως για το πώς θα κερδίσουμε ολόκληρη τη ζωή μας. Για μια σύγχρονη τακτική και στρατηγική του εργατικού κινήματος, με αντικαπιταλιστικό, αντιΕΕ και επαναστατικό περιεχόμενο, για το πρόγραμμα και το κόμμα της κομμουνιστικής απελευθέρωσης που θα μπορεί να νικήσει.

Σε αυτές τις συνθήκες υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μια ανατρεπτική παρέμβαση στο πεδίο των ΜΜΕ. Το Πριν (έντυπο και ηλεκτρονικό) μπορεί να έχει αναντικατάστατη συμβολή. Γνωρίζουμε πως απέχουμε πολύ από τις ανάγκες. Το Πριν θα ανοίξει το επόμενο διάστημα μια μεγάλη συζήτηση για την αναγκαία αναβάθμιση και ανανέωσή του. Ταυτόχρονα, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ οικονομική στήριξη από όλους τους συντρόφους και φίλους, καθώς το Πριν βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και δίνει μάχη για να κρατηθεί όρθιο. Για να το αναπτύξουμε πρέπει πρώτα να το στηρίξουμε. Για το επόμενο δίμηνο, ξεκινώντας από τώρα!

Ενισχύστε άμεσα οικονομικά το Πριν, μέσω του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας 118/784133-73 (IBAN GR 4801101180000011878413373). Ξέρουμε τις δυσκολίες, κάθε ποσό είναι αναγκαίο. Κι ακόμα συμβάλλετε στη διακίνηση της εφημερίδας από το περίπτερο. Αγοράστε το Πριν, δώστε κι ένα δεύτερο σε κάποιο φίλο. Διακινήστε το Πριν στις εκδηλώσεις. Η μάχη του Πριν ξεκινά και πάλι. Θα τη δώσουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου