Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΚΕ Ο Καβγάς ΣΥΡΙΖΑ Και ΝΔ Πάνω Στα Καμένα Δεν Κρύβει Την Ενοχή Τους Για Την "Εμπρηστική" Πολιτική

Τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών επεσήμανε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ. Την περιοχή του Βαρνάβα επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το βουλευτή Γιάννη Γκιόκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, από κάθε αρμόδια κρατική και τοπική αρχή να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την οριστική αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και όσων βρίσκονται σε εξέλιξη και στις άλλες περιοχές της χώρας. 

Το ζήτημα αυτό έθεσε νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα πύρινα μέτωπα. Αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Βαρνάβα βρίσκεται κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Γκιόκα.

Η ύπαρξη πιθανού σχεδίου εμπρησμών πάνω και στην εμπορευματοποίηση της γης, όχι μόνο δεν μειώνει, αλλά αυξάνει τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία ακολουθώντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, συντηρεί κι ενισχύει την υποχρηματοδότηση και τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης. Κατά συνέπεια ο καβγάς ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και στη ΝΔ πάνω στα καμένα, δε μπορεί να κρύψει την ενοχή τους για την "εμπρηστική" τους πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου