Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Νομικές Απειλές Για Το Εργοστάσιο Της ΒΙΟΜΕ / Ελευθεριακός Πάνθηρας *29

  Προς αλληλέγγυους/ες: για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στα σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας. Ειδικά ενημερώνουμε όσους/ες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες.


Προειδοποιούμε, όσους επιβουλεύονται την παραγωγή και την αυτοδιαχείριση του εργοστασίου από την συνέλευση των εργαζομένων πως έχουμε γνώση και είμαστε σε επιφυλακή. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ θα παραμείνει σε χέρια εργατικά!




Αυτό είναι το μήνυμα των εργατών της ΒΙΟ.ΜΕ από το καταλλειμένο εργοστάσιο. Ενώ πριν ένα μήνα δέκτηκαν από την αριστερή κυβέρνηση την αδιαλαξία στα αιτήματα τους και την καταστολή από τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το υπ. Εργασίας, τώρα έρχονται οι απειλές. Τώρα και όχι αύριο οι δυνάμεις της επαναστατικής αριστεράς και του α/α χώρου πρέπει να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους και στο εργοστάσιο. Χωρίς μεν και αλλά, χωρίς τις επιφυλάξεις τους για το "πείραμα - εκγχείρημα" που κατά την γνώμη μας στηρίζονται στη περπατημένη "υπεράσπιση" των "κεκτημένων" που ξέρουμε που οδήγησε....και όχι σε μια επιθετική στόχευση που οδηγεί στην αυτοδιαχείρηση, στον έλεγχο της παραγωγικής και διοικητικής διαδικασίας, στην "κατάργηση" του καθεστώτος της μισθωτής εργασίας....ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ - ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ - ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ για την κοινωνία της ισότητας, αλληλεγγύης, του ελευθεριακού κομμουνισμού....

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου