Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ενάντια Στον Εθνικισμό, Τον Ιμπεριαλισμό, Τον Πόλεμο Και Το Ρατσισμό

Η "Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική / Διεθνιστική Αριστερά" στηρίζει την Αντιφασιστική / Διεθνιστική Συγκέντρωση το Σάββατο 2 Φλεβάρη, στις 18:00, στην πλ. Ρηγίλλης.

Για την υπεράσπιση των κεκτημένων του αντιφασιστικού κινήματος, που τα τελευταία χρόνια χάρη στην συντονισμένη και ενωτική του δράση, κατάφερε να ματαιώσει την εθνικιστική - φασιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, απομονώνοντας την στα γραφεία της στην Λ. Μεσογείων σε μια μίζερη και άμαζη σύναξη. Δεν θα επιτρέψουμε ούτε και φέτος στους νεοναζί δολοφόνους να παρελάσουν στους δρόμους της πόλης. Ούτε σπιθαμή ελεύθερου χώρου.

Για την Διεθνιστική Αλληλεγγύη και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών των Βαλκανίων. Για τον κοινό τους αγώνα ενάντια στον εθνικισμό, τον ιμπεριαλισμό και τις κυρίαρχες πολιτικές των κυβερνήσεων τους, που γεννούν την φτώχεια.

Για την επίσπευση της δίκης της ΧΑ και την ισόβια καταδίκη των νεοναζί.

Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών και των προσφύγων. Ενάντια στην αντιπροσφυγική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ενισχύει την φασιστική απειλή.

Όλες, όλοι στον δρόμο

Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική / Διεθνιστική Αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου