Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων: Κυριακή 8 Μάη – Απεργία και Συγκεντρώσεις

Κυριακή 8 Μάη

10.00 π.μ. στην αρχή της Ερμού-Σύνταγμα. Απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων και συλλογικοτήτων του εμπορίου που έχουν κηρύξει Απεργία, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

12.00 π.μ. Πρωτομαγιά 2016. Εργατική Συγκέντρωση στα Χαυτεία. Διαδήλωση ενάντια στην βάρβαρη αντεργατική επίθεση, για τα δικαιώματά μας

Πέμπτη 5 Μάη

Κάλεσμα για συνέλευση αγώνα
της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το συντονισμό

Πέμπτη 5 Μάη στο ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα) στις 6.00 μ.μ.

Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, ακόμη χειρότερο από αυτό που παρουσίαζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση, ταυτόχρονα με το νομοσχέδιο φοροληστείας έχει κατατεθεί στη Βουλή. Επιπλέον, ένα 4ο και φαρμακερό μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ. με την μορφή προληπτικών μέτρων είναι συμφωνημένο. Πρόκειται για ένα συνολικό πακέτο νέας λεηλασίας μισθών, συντάξεων, ξεπουλήματος δημόσιων οργανισμών και περιουσίας, απελευθέρωση απολύσεων και μια σειρά άλλα μέτρα που σταματημό δεν θα έχουν.

Με όλες μας τις δυνάμεις να οργανώσουμε άμεσα την μάχη απόκρουσης της νέας αντεργατικής – αντιλαϊκής καταιγίδας.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, με απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο και κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.

ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία. Για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κεφαλαίου – Κυβέρνησης, της ΕΕ, και Δ.Ν.Τ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ Σωματεία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας για μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα πριν την ψήφιση τους στην βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου