Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αποκλειστικές πληροφορίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Ακολουθεί Νεώτερη ενημέρωση
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενημερώνει τα εξής:
1. οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν έχουν χτυπηθεί και χαίρουν άκρας υγείας.
Αυτό αναφέρουν οι γονείς τους και αποδεικνύεται ότι τα φασιστικά-μιλιταριστικά κοινωνικά μέσα λένε ΨΕΜΑΤΑ.
2. η ΑΝΑΒΟΛΗ της εκδίκασης είναι αποτέλεσμα της υπερασπιστικής γραμμής των Δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπόθεση τους και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση τους ως απλούς πολίτες που εισήλθαν παράνομα στην Τουρκία. Η ένσταση των δικηγόρων αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης τους, επιθυμώντας "να τους βγάλουν" όσο το δυνατόν πιο άμεσα.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437



ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δημοσίευση: Σήμερα 14:38
Απορρίφθηκε η έφεση αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου της Αδριανούπολης. Παραμένουν έγκλειστοι στις Φυλακές
Απορρίφθηκε απο το δικαστήριο της Αδριανούπολης η έφεση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κι έτσι τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα παραμείνουν εγκλειστά στις Φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης εισόδου τους στην Τουρκία.
Οι δικηγόροι των Ελλήνων είχαν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της προφυλάκισής τους, η οποία διατάχθηκε - μεταξύ άλλων- και διότι δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.
Η ελληνική πλευρά ζητούε να αναγνωριστεί ως προσωρινή κατοικία των δύο το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη κι έτσι να βγουν από τις Φυλακές Αδριανούπολης, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό.
Άγνωστο πότε θα γίνει η δίκη
Η δίκη τους, που επρόκειτο να γίνει το πρωί αναβλήθηκε και μάλιστα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην αίθουσα του δικαστηρίου.
http://www.ant1news.gr

Απορρίφθηκε η ένσταση αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη
Μάρτιος 5, 2018 15:13
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα με την αναβολή της δίκης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι δικηγόροι τους είχαν ασκήσει ένσταση στην απόφαση προφυλάκισης τους, η οποία διατάχθηκε – μεταξύ άλλων- και διότι δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.
Όπως όμως γνωστοποιήθηκε η ένσταση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αδριανούπολης κι έτσι τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα παραμείνουν εγκλειστά στις Φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση της παράνομης εισόδου τους στην Τουρκία.
Η ελληνική πλευρά ζητούσε να αναγνωριστεί ως προσωρινή κατοικία των δύο το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη κι έτσι να βγουν από τις Φυλακές Αδριανούπολης, μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu η κατηγορία της κατασκοπίας παραμένει άναμεσα στα αδικήματα για τα οποία πρόκειται να δικαστούν στην Τουρκία οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ως μέρος του κατηγορητηρίου. Με πληροφορίες από Ant1, Anadolu


RadioEvros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου