Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δηλώνουμε Ξανά «Παρών» Στα Ειρηνοδικεία Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

Δεν θα επιτρέψουμε στα «κοράκια» να υφαρπάξουν τις πρώτες κατοικίες και τις λαϊκές περιουσίες

«Στρατηγικοί κακοπληρωτές» δεν είναι τα λαϊκά νοικοκυριά και οι κατεστραμμένοι οικονομικά από τα μνημόνια πολίτες

Η αντίστροφη μέτρηση από την πλευρά της κυβέρνησης για την έναρξη της επιχείρησης υφαρπαγής των πρώτων κατοικιών και ό,τι έχει απομείνει στις λαϊκές περιουσίες και του μικρομεσαίους μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια, έχει ξεκινήσει. Από τη μεθεπόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, με τη σιωπηρή στήριξη και αρωγή των υπόλοιπων μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, έχει προαναγγελθεί ότι «πάση θυσία», ακόμη και με τη χρήση αστυνομικής βίας και συλλήψεων όσων αντιδρούν απέναντι στην επερχόμενη καταλήστευση και την καταδίκη στην απόλυτη φτώχεια των λαϊκών οικογενειών, θα ξεκινήσει ένα νέο μεγάλο «κύμα» πλειστηριασμών, για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών.


Τα περί «στρατηγικών κακοπληρωτών» αποτελούν ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης, ενώ οι δήθεν υποσχέσεις για εκπλειστηριασμό α΄ κατοικιών μεγάλης αντικειμενικής αξίας είναι «στάχτη στα μάτια», με δεδομένο ότι δεν υφίσταται νομοθετική ρύθμιση καθώς και ότι κάθε εβδομάδα, το «δελτίο πλειστηριασμών» περιλαμβάνει πρώτες κατοικίες μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ που σήμερα μέσα ζουν λαϊκές οικογένειες.

Αν μέχρι σήμερα ελάχιστοι έχουν χάσει την πρώτη κατοικία τους, αυτό οφείλεται στη συνεχή, δυναμική, συλλογική και μαζική αντίδραση του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών. Η αντίδραση αυτή, θα συνεχιστεί και δεν καμφθεί ούτε από την απειλή της κυβέρνησης για συλλήψεις ή ακόμη και χρήση αστυνομικής βίας σε βάρος αγωνιστών, αλληλέγγυων και πολιτών που λένε «ΟΧΙ» στην περαιτέρω, στην απόλυτη φτωχοποίηση των λαϊκών νοικοκυριών. Η αντίδραση αυτή, θα σταματήσει μέσα από συλλογικές και μαζικές κινητοποιήσεις, και τους επερχόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Στο πλαίσιο αυτό και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. στις 3 μ.μ., στέλνουμε ξανά ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στο επερχόμενο σχέδιο ολικής υφαρπαγής των α΄ κατοικιών και λαϊκών περιουσιών

Όλες και όλοι δηλώνουμε «παρών» σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας.

Δεν «τσιμπάμε» στο «καρότο» των «στρατηγικών κακοπληρωτών».

Μας αφήνουν αδιάφορους οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.

Όλοι μαζί, με ενωτική και συλλογική δράση, θα ακυρώσουμε στην πράξη με μαζικούς, κινηματικούς αγώνες και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
21/11/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου