Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Καμία Δίωξη Στον Πρώην Βουλευτή Βασίλη Κυριακάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την αλληλεγγύη της στον πρώην βουλευτή και πρώην επικεφαλής της «Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία» Βασίλη Κυριακάκη, που μαζί με άλλους αγωνιστές στον αγώνα εναντίον των διοδίων, δικάζονται αύριο στις 9 το πρωί, στα δικαστήρια Λαμίας.

Οι αγωνιστές διεκδίκησαν και διεκδικούν την ελεύθερη και δωρεάν μετακίνηση των πολιτών στους δρόμους που κατασκευάστηκαν με χρήματα του ελληνικού λαού, ενάντια στην ληστρική επιβολή διοδίων και την καταλήστευση του λαϊκού πλούτου.


Οι μνημονιακές πολιτικές, που παρέδωσαν τους οδικούς άξονες της χώρας στους μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους, προς εκμετάλλευση, ανατρέπονται με αγωνιστικές κινητοποιήσεις και με αντίσταση και ανυπακοή μέχρι την οριστική αποδέσμευση της χώρας από τα δεσμά των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού.

Απαιτούμε την αθώωση των αγωνιστών, την άμεση παύση όλων των διώξεων και καλούμε τον κόσμο της ΛΑ.Ε. και τους πολίτες της Λαμίας να δώσουν αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης, αύριο Πέμπτη 23/11, στις 9 π.μ., στα δικαστήρια Λαμίας.

Το γραφείο τύπου
22/11/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου