Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Το ΝΑΡ Θράκης Για Την Στοχοποίηση Καθηγητή Στην Ξάνθη Από Φασίστες

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Θράκης καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση από τη ναζιστική οργάνωση Χ.Α. του εκπαιδευτικού Θ.Π. με απειλητικά και υβριστικά μηνύματα γραμμένα στους τοίχους του σχολείου που διδάσκει.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η χρονική στιγμή αυτής της στοχοποίησης. Σε μια περίοδο που το πανεκπαιδευτικό κίνημα έχει βγει μαζικά στο δρόμο εναντία στην αντιεκπαιδευτική πολιτική του υπουργείου παιδείας, ενάντια στις απολύσεις χιλιάδων αναπληρωτών και στο προσοντολόγιο, οι φασίστες βρίσκονται πάλι απέναντι στα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, προσπαθώντας τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς.

Για άλλη μια φορά δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ως γνήσιο κομμάτι του παρακράτους, βρίσκονται πάντα απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και στέκουν υπερασπιστές του συστήματος και των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Το θράσος τους τροφοδοτείται από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για το Μακεδονικό και χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να στρέψει την κουβέντα πέρα από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ, και τις και τις καταστροφικές μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση. Θρέφουν το φασισμό ακριβώς για να τον στρέψουν ενάντια στο κίνημα.

Ως ΝΑΡ και νΚΑ καταγγέλουμε τη στοχοποίηση του αγωνιστή. Φυσικά δε θα περάσει η τρομοκρατία των φασιστών. Το ευρύτερο αντιφασιστικό κίνημα θα περιφρουρήσει στην πράξη τους αγωνιστές από θρασύδειλα φασιστικά στοιχεία και θα αποδείξει ότι δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοιες χυδαίες φασιστικές πρακτικές.

Καμία ανοχή! Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές – τα σχολεία – τις σχολές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου