Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Η Αστυνομία Ξυλοκοπεί Και Ενοχοποιεί Μάρτυρες

Το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας ξαναχτύπησε. Κυριολεκτικά. Η αστυνομία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και διαχρονικός κρατικός πραιτωριανός, φωλιά των δήθεν «μεμονωμένων» φασιστικών στοιχείων της ΕΛΑΣ, σήμερα ξυλοκόπησε και συνέλαβε μετανάστη, ενώ στοχοποίησε προσάγοντας συντρόφισσα ασκούμενη δικηγόρο, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ που διαμαρτυρήθηκε για το περιστατικό.
 
Η συντρόφισσα ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού μετανάστη, από αστυνομικούς στην Ομόνοια και προσήλθε μόνη της να καταθέσει για το περιστατικό.

Αντί να της πάρουν κατάθεση όμως, τη συνέλαβαν! Ο σκοπός τους προφανής, να αποδυναμώσουν την κατάθεσή της για τον ξυλοδαρμό του μετανάστη από τους αστυνομικούς. Η συντρόφισσα αφέθηκε ελεύθερη με κατηγορίες για απείθεια και εξύβριση.



Ο μετανάστης, αν και τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, και θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 31/1 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων, όπου κλήθηκε να παρουσιαστεί και η συντρόφισσα.
Η απάντηση πρέπει να είναι μαζική και ξεκάθαρη. Η αστυνομία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιτίθεται, ξυλοκοπεί, ενοχοποιεί και ταυτόχρονα, προστατεύει και χτυπάει από κοινού με το «ανεπίσημο» χέρι του κράτους, τους νεοναζί της ΧΑ.
Να μην επιτρέψουμε άλλες «υποθέσεις Καπετανόπουλου» με πολίτες που ορθώνουν ανάστημα στην αστυνομική αυθαιρεσία και στο τέλος, κατηγορούνται οι ίδιοι.
Να μπει φραγμός στην αστυνομική βία και βαρβαρότητα απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Τετάρτη 31/1 όλοι και όλες στις 11 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου