Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Π.Γ. ΛΑ.Ε.: Νίκη Στον Μελανσόν, Νίκη Στην Αριστερά, Νίκη Στο «ΟΧΙ»

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΣΟΝ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΧΙ

Την Κυριακή το βράδυ, στις 23 Απριλίου, οι καρδιές των εργαζομένων, της νεολαίας, των ανέργων, των φτωχών και των σκληρά πληττόμενων μικρομεσαίων της Ελλάδας, η καρδιά της ελληνικής ανυπότακτης Αριστεράς, η καρδιά της ΛΑ.Ε, θα βρίσκεται στη Γαλλία.

Όλοι εμείς θέλουμε να νικήσει στις γαλλικές προεδρικές εκλογές η «Ανυπότακτη Γαλλία», να νικήσει ο Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Αισιοδοξούμε ότι αυτή η νίκη μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τις αγωνιστικές διαδικασίες για να μπει τέλος στις ευρωπαϊκές πολιτικές της άγριας λιτότητας, της βάρβαρης απορρύθμισης των σχέσεων εργασίας και των πληγμάτων στην δημοκρατία.


Η χώρα μας βιώνει αυτές τις σκληρές ταξικές αντιδημοκρατικές πολιτικές που εκπορεύονται από την ΕΕ και πνίγουν κάθε ίχνος ανεξαρτησίας με τον πιο ακραίο τρόπο, υπό την μορφή νεοαποικιακών μνημονίων καταλήστευσης και λεηλασίας.

Ως ΛΑ.Ε βρισκόμαστε στο πλευρό του Μελανσόν, επειδή η δύναμη που θα λάβει και πολύ περισσότερο η νίκη του, θα μπορούσε να επιφέρει ισχυρό κτύπημα στον ευρωατλαντισμό.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την αμφισβήτηση του Μελανσόν τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΟΝΕ και στις νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές της ΕΕ και εξαιρετικής σημασίας τη δηλωμένη ανυπακοή του απέναντι στις αντιλαϊκές ευρωπαϊκές συνθήκες και ντιρεκτίβες.

Ο Μελανσόν και η Ανυπότακτη Γαλλία γνωρίζουν πολύ καλά για τις ελπίδες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού που προδόθηκαν από τον Αλ. Τσίπρα και τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτό υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την δήλωση Μελανσόν ότι  δεν θα γίνει Τσίπρας.
Στις 23 Απριλίου, ο ελληνικός λαός και η νεολαία που πριν δύο χρόνια είχαν πει ένα περήφανο «ΟΧΙ» στα μνημόνια, εύχεται νίκη του Μελανσόν. Ελπίζει σε ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στον νεοφιλελευθερισμό, την λιτότητα και τις αντιδημοκρατικές εκτροπές, που αυτή τη φορά δεν θα γίνει ΝΑΙ την επομένη.

Η ΛΑ.Ε στην Ελλάδα, η ΛΑ.Ε της Γαλλίας βρίσκεται ενεργητικά στο πλευρό του Μελανσόν και της «Ανυπότακτης Γαλλίας», έχοντας μάλιστα ως υποψήφιο, στο ψηφοδέλτιο που ο Μελανσόν υποστηρίζει για τις προσεχείς γαλλικές εθνικές εκλογές, στέλεχος της ΛΑ.Ε.

Η ΛΑ.Ε εύχεται στον Ζ. Λ. Μελανσόν και στους συντρόφους της «Ανυπότακτης Γαλλίας» ολόθερμα κάθε επιτυχία.

Το βράδυ της 23ης Απριλίου, το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία, μπορεί να εξελιχθεί σε μια γιορτή των λαών της Ευρώπης ενάντια στο φασισμό, στη λιτότητα και στο αντιδραστικό ευρωσύστημα.

Με τη Νίκη!
Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
19/4/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου