Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΟΚΔΕ Σπάρτακος Καταγγελία Για Τη Φασιστική Επίθεση Εναντίον Συντρόφου

Το βράδυ της Τρίτης 25/4, στην περιοχή του Ασπροπύργου, την ώρα που ο σύντροφος Π.Μ. γυρνούσε σπίτι του με τοπικό λεωφορείο, δέχτηκε επίθεση από 4 φασίστες οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, ενώ δε δίστασαν να τραβήξουν μαχαίρι και να απειλήσουν τη ζωή του. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, καθώς σε εκείνη τη στάση επιβιβάστηκαν οι εν λόγω φασίστες. Η επίθεση είχε σκοπό την τρομοκράτηση, καθώς ο σύντροφος Π.Μ, είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ενεργός αγωνιστής. Να σημειώσουμε, ότι το ίδιο βράδυ έλαβε χώρα άλλη μία οργανωμένη επίθεση ενάντια σε πακιστανούς εργάτες γης, σε συνέχεια μίας σειράς δολοφονικών επιθέσεων που γίνονται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή.

Η περιοχή του Ασπροπύργου ταλανίζεται διαχρονικά από την παρουσία της Χρυσής Αυγής. Οι ανεξέλεγκτες φασιστικές ομάδες σπέρνουν τη βία και το φόβο σε ντόπιους και μετανάστες εργάτες εδώ και χρόνια. Δημιουργούν προβλήματα στον πληθυσμό των Ρομά, απέτρεψαν τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή, ενώ τρομοκρατούν εδώ και χρόνια όποια αγωνιστική φωνή εκφράζεται σε επίπεδο γειτονιάς. Σε όλα αυτά η αστυνομία κρατάει στάση ανοχής υποβοηθώντας το έργο των φασιστών.

Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Στις γειτονιές που κατοικούν κατά πλειοψηφία βιομηχανικοί εργάτες, εργάτες γης, πρόσφυγες και μετανάστες, δεν θα αφήσουμε να κάνει κουμάντο το κάθε φασιστοειδές.

Τώρα όλοι στο δρόμο, να κάνουμε αυτό που η αστική δικαιοσύνη απέτυχε να κάνει. Να τους καταδικάσουμε έμπρακτα, να τους διώξουμε από τις ζωές μας μία και καλή!

ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου