Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Η κυβερνητική / Κρατική Τρομοκρατία Δεν Θα Σταματήσει Την Μάχη Ενάντια Στους Πλειστηριασμούς Λαϊκής Κατοικίας

Με κλιμάκωση της βίας και της καταστολής "απάντησε" η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην συνέχιση της μάχης του κινήματος κατά των πλειστηριασμών  της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στην Θεσσαλονίκη, παρά τα αισχρά μνημονιακά μέτρα της θεσμοθέτησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ψήφισε και σπεύδει να εφαρμόσει δια του θλιβερού  κ Κοντονή η κυβέρνηση.. 

Και επειδή με την αποφασιστική παρέμβαση του κινήματος και του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης απετράπησαν οι πλειστηριασμοί και χτες Τετάρτη 07.06, η αστυνομία έσπευσε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να αναζητήσει στα σπίτια τους μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «δι’ υπόθεσιν των», θυμίζοντας σκοτεινές μέρες για τις λαϊκές ελευθερίες.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται σε ένα άνευ προηγουμένου αυταρχικό κατήφορο..Αλήθεια δεν ντρέπονται καθόλου οι "πάλαι ποτέ" "δικαιωματικοί" του ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποιούν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που στέλνουν ανθρώπους στην φυλακή με "αποδεικτικά" μισό DNA που θα ντρέπονταν να τα χρησιμοποιήσουν και οι ...αμερικανοί, που προωθούν την αναθεώρηση της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας σύμφωνα με τς απαιτήσει της.. "Πρεσβείας", που απειλούν ότι θα "τελειώνουν με τις καταλήψεις για τους πρόσφυγες"!!..δεν έχει τέλος ο κατάλογος..

Γίνεται φανερό ότι με τα ΜΑΤ, τους εισαγγελείς και τις χουντικού τύπου «νυχτερινές επισκέψεις», η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο και όσους/όσες στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ξεπουλήματος της δημόσιας ή λαϊκής περιουσίας. Και τι νομίζουν ο Τσίπρας, ο Τόσκας και ο Κοντονής ότι θα πετύχουν αυτοί να καταστείλουν τις αντιστάσεις αποδεικνύοντας στα ντόπια και ξένα αφεντικά τους ότι είναι πιο "αποτελεσματικοί" από τους σαμαροβενιζέλους;

Ας τους επαναλάβουμε λοιπόν ότι δεν θα υλοποιηθεί η τόσο "ευγενική" τους φιλοδοξία. Θα καταλήξουν και αυτοί στα σκουπίδια όπως οι άλλοι. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα τους εμποδίσει όχι μόνο να εφαρμόσουν την άθλια πολιτική τους αλλά και να συνεχίσουν να μαγαρίζουν έννοιες βαμμένες με αίμα, όπως της αριστεράς! 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου