Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Που είναι η αύξηση του μισθού των φαντάρων; Μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ, μας γυρνά την πλάτη η ΝΔ!

Για μια ακόμη φορά μας κοροϊδεύουν και μας εμπλέκουν στα γρανάζια των Εκλογών.
 
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αναμένεται ο μισθός των φαντάρων να αυξηθεί θεαματικά από τα 8,70 ευρώ τον μήνα στα 30 ευρώ. Αυτό θα συμβεί μετά από πιέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας (ΑΝΥΕΘΑ), Πάνου Ρήγα.

Ο Χουλιαράκης σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε το επιτελείο το ΑΝΥΕΘΑ ότι η απόφαση θα υπογραφεί την Τρίτη για να μην χαρακτηριστεί “προεκλογική παροχή”.

Τετάρτη 29/5 σήμερα και δεν έχει γίνει τίποτε.

Από την άλλη μεριά, χαρακτηριστική είναι η στάση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κόμματος που φλερτάρει με την εξουσία.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η ΝΔ είναι ταυτισμένη με τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΗ των σκανδάλων για τους εξοπλιστικούς.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το κατεξοχήν κόμμα του Βύσματος και των Πελατειακών σχέσεων.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει βαμμένα τα χέρια της στο αίμα των φαντάρων καθώς η περίοδος διακυβέρνησης της οι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ και τα ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ εκτοξεύτηκαν.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βάθυνε την εργασιακή μας εκμετάλλευση.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αντιτάχθηκε στον Συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς έλεγχε το προσωπικό με τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται με γνώμονα τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου, συμφωνούν απόλυτα στην Προνομιακή σχέση με τις ΗΠΑ μετατρέποντας την ελληνική επικράτεια στο μεγαλύτερο Πολεμικό Ορμητήριο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, στους Άξονες του Πολέμου με Ισραήλ-Κύπρο-Αίγυπτο, προωθούν πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς για ΑΟΖ-Ενεργειακά Κοιτάσματα, θέλουν τον Στρατό ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ σε Βαλκάνια-Ανατολική Μεσόγειο και ένταση του Πολέμου κατά των Μεταναστών.
ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι Απειλή για την Νεολαία και τους Εργαζόμενους.

Θυμίζουμε:

Ψηφίζουμε την Κυριακή και βγαίνουν την Παρασκευή για να ανακοινώσουν ότι την Τρίτη μετά τις εκλογές θα δώσουν αύξηση στο μισθό του φαντάρου;

Συγγνώμη ρε παιδιά, πόσο μας κοστίζει η Στρατιωτική θητεία; Τα 30 ευρώ που μας πετά φιλοδώρημα ο ΑΝΥΕΘΑ Ρήγας;

Με υπόσχεση δύο μέρες πριν τις εκλογές;

Τους συνταξιούχους επιχειρεί να εξαγοράσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τάζοντας αυξήσεις στις συντάξεις, αλλά τουλάχιστον αυτοί πάνε στον γκισέ και εισπράττουν τα ελάχιστα ευρώ...
Στους φαντάρους δεν πρόλαβαν να κάνουν ούτε αυτό.
Υπόσχεται ο ΑΝΥΕΘΑ Ρήγας ότι έπεισε μετά από μεγάλους αγώνες τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη να υπογράψει την "ΦΟΒΕΡΗ και ΤΡΟΜΕΡΗ" αύξηση μισθού των στρατευσίμων από τα 8,7 ευρώ στα 30 ευρώ!

Καλά, τι άθλιες ψηφοθηρικές μέθοδοι είναι αυτοί;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΝΕΟ;
Αυτοί είναι οι Δημοκράτες και οι Εκσυγχρονιστές;
Ψηφίζουμε την Κυριακή και βγαίνουν την Παρασκευή για να ανακοινώσουν ότι την Τρίτη μετά τις εκλογές θα δώσουν αύξηση στο μισθό του φαντάρου;
Είναι Απίστευτοι.
Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει.
Και γράφει το Militaire ότι "ο Χουλιαράκης σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε το επιτελείο το ΑΝΥΕΘΑ ότι η απόφαση θα υπογραφεί την Τρίτη για να μην χαρακτηριστεί “προεκλογική παροχή”¨!!!
Καλά, δεν Ντρέπονται;;;

Θυμίζουμε το πως έχουν διαχειριστεί το ζήτημα της αύξησης του Μισθού των Φαντάρων μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ...
Πετούν ψίχουλα στους φαντάρους για να αρπάξουν ψήφους ενώ βαθαίνουν την Εργασιακή μας Εκμετάλλευση!
Καλά, δεν ντρέπονται καθόλου;
Το κόμμα που διαφημίζεται ως ριζοσπαστική αριστερά και στην πραγματικότητα αυξάνει τα Προνόμια των Στρατιωτικών, λεκιάζει τον λαό μας με τον Εθνικισμό και το Μιλιταρισμό, προωθώντας την Στρατιωτικοποίηση προκειμένου να μετατραπούμε σε κρέας στα κανόνια για τους ανταγωνισμούς των ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα...
Για μια ακόμη φορά κοροϊδεύει τους φαντάρους και επιχειρεί με την συμβολή των δημοσιογραφικών παπαγάλων να φιλοτεχνήσει φιλολαϊκό προφίλ!

Γράφουν και μιλούν για "Αύξηση στο μισθό των οπλιτών θητείας μέχρι και... 300%" που προωθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο του νέου πολυνομοσχεδίου για τον Στρατό. Οι πληροφορίες θέλουν τον μηνιαίο μισθό του οπλίτη από 8,70 που είναι σήμερα να... εκτοξεύεται περίπου στα 30 ευρώ.
Αλήθεια, μπορούν να μας πουν όλοι αυτοί οι αστοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι πόσα ήταν τα Αναδρομικά που επέστρεψαν στους Στρατιωτικούς;

500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Μπορούν να μας πουν όλοι αυτοί πόσο είναι το Κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης;
Αυτής της πραγματικά βαριάς έμμεσης φορολόγησης της λαϊκής οικογένειας που βιώνει πρωτόγνωρα το βραχνά της στρατιωτικής θητείας;

Γιατί φαντάροι και οι οικογένειες μας πρέπει να πληρώσουν για όλα:

για τα ρούχα και τα άρβυλα που δεν μας δίνουν.
για το φαγητό και το νερό μας, καθώς το άθλιο γεύμα τους περιέχει σκουλήκια και σάπια υλικά, ενώ σε πολλές μονάδες δεν υπάρχει πόσιμο νερό.
για να κάνουμε ένα μπάνιο σε ξενοδοχείο, καθώς συχνά δεν υπάρχει ζεστό νερό και μας υποχρεώνουν να κάνουμε μπάνιο στην έξοδο.
για να πληρώσουμε τους υπνόσακους και διάφορα είδη προκειμένου να κοιμηθούμε τις ελάχιστες ώρες που μας επιτρέπουν να κοιμηθούμε.
για να πληρώσουμε το τρομερό κόστος των μετακινήσεων στις άδειες μας καθώς μας στέλνουν να φυλάξουμε όλο και πιο πολλούς μήνες στην Παραμεθόριο, αλλά μας πετσοκόβουν τις καταστάσεις επιβίβασης, δηλαδή τα δωρεάν εισιτήρια που μας εξασφάλιζε ο Στρατός.
για να πληρώσουμε τον ΤΑΞΙτζή και τα πανάκριβα ΚΤΕΛ σε κάθε έξοδο μας, καθώς ο Στρατός με την οικονομική εκμετάλλευση προσφέρει τη δυνατότητα κέρδους στους τοπικούς επιχειρηματίες: καφετέριες που μας θέλουν ΜΟΝΟ όταν δεν έχουν άλλη πελατεία, ξενοδόχους, πιτσαρίες και ψησταριές κλπ.

για να πληρώσουμε εμείς ακόμη και τα φάρμακα για την αντιμετώπιση των κοριών, καθώς απεντόμωση θα κάνουν ΜΟΝΟ όταν θα βγει καταγγελία από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

30 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τους Φαντάρους Σκλάβους

Τα 30 αυτά ευρώ δε μας τα δίνουν ΜΟΝΟ για να Σκοτώσουμε

και Σκοτωθούμε για τα Συμφέροντα τους.

Μας τα δίνουν για να τους δουλεύουμε 20 ώρες το 24ωρο, σε όλη μας τη θητεία.

Γιατί ξέρουν ότι ο Ελληνικός Στρατός ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ χωρίς τους φαντάρους.
Γιατί εμείς οι φαντάροι, με την ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ μας Συντηρούμε και Φυλάμε τις Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις.
Γιατί η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ μας συντηρεί τα άθλια Προνόμια των Στρατιωτικών: Υπηρετώντας τους στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις, χτίζοντας και συντηρώντας τις οικίες των Στρατιωτικών.
Γιατί η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ μας καθαρίζει τις ακτές, σβήνει φωτιές, ανοίγει δρόμους από χιόνια και πλημμύρες, συμπληρώνει τα κενά του Λιγότερου Κράτους των Μνημονίων και του σύγχρονου καπιταλισμού. Αυτός είναι ο περίφημος "Κοινωνικός ρόλος" του Στρατού.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ-ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ

Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους εργαζόμενους, τους συναδέλφους φαντάρους να σταθούν αγωνιστικά απέναντι σε αυτές τις αυταρχικές και πολεμοκάπηλες επιλογές, σε αυτή τη πρωτοφανή έξαρση της εκμετάλλευσης και καταπίεσης της στρατευμένης νεολαίας και όχι μόνο.
Πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί, αντιμετωπίζουν τον εργαζόμενο, τον νέο άνθρωπο, το Φαντάρο ως Αναλώσιμο της μιας ή της άλλης πρότασης αστικής καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, η βάρβαρη δικτατορία της αστικής τάξης που για να χαράξει τους νέους δρόμους κερδοφορίας της απαιτεί τη δουλοποίηση μας Αντιπαλεύεται μόνο από ένα σύγχρονο ρεύμα Κοινωνικής Ανατροπής και Απελευθέρωσης.
Θεωρούμε ότι πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην συγκρότηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού εργατικού κινήματος, απαιτώντας την ικανοποίηση των αναγκών-δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.

Με τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να καλύψει τα τεράστια κενά που δημιουργούνται, εφαρμόζοντας τις πιο άγριες αντεργατικές πολιτικές του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, που απαιτεί "Λιγότερο Κράτος, δηλαδή λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους".
Αυτό σημαίνει Ιδιωτικοποίηση-Εμπορευματοποίηση των φιλέτων του Δημοσίου και απίστευτη εργασιακή εκμετάλλευση για τους φαντάρους.
Στρατιώτες που καλύπτουν τα κενά στους Δήμους και τις Περιφέρειες, στο σύστημα Υγείας-Παιδείας, αλλά που επίσης χρησιμοποιούνται από τους Υπουργούς Άμυνας για να παρέχουν νέα προνόμια στους στρατιωτικούς προκειμένου να τους αρπάξουν τις ψήφους.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκμεταλλεύεται μόνο εργασιακά.
Με το να καλύπτει με τη δωρεάν εργασίας μας θέσεις εργασίας, αυξάνει την Ανεργία, επιβάλλει ακόμη χειρότερες εργασιακές σχέσεις για όλους.
Μας σπρώχνουν στην εργασιακή περιπλάνηση, στη Μετανάστευση ή μας "καλούν" να πάμε να Καταταγούμε ακόμη πιο φθηνοί Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και του Μπόμπολα σε Αφρική και Μέση Ανατολή!
Συνάδελφοι φαντάροι, πρέπει να αντισταθούμε, πρέπει να Αντιδράσουμε.

Η εργατική πάλη εναντίον της αντεργατικής πολιτικής και των Μνημονίων, του κρατικού αυταρχισμού, της πολεμικής εμπλοκής και των τυχοδιωκτισμών στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα είναι Ενιαία, είναι και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!
Η πάλη κατά του κράτους του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, εναντίον του επιχειρηματικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, για την συνολική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας και των προσφύγων, είναι ενιαία και πρώτιστο Ταξικό Καθήκον.

Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να παλέψει για την Ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, τη Διάλυση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Συνάδελφοι φαντάροι σας καλούμε να δώσουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
Το αίτημα για αμοιβή των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού, σε συνδυασμό με την πλήρη ασφαλιστική τους κάλυψη-ένσημα και την εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά την απόλυση είναι Απόλυτα Αναγκαίο.

Πρέπει Εμείς να Αρνηθούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία μας κάνει Υπηρέτες σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Πρέπει να Αρνηθούμε κάθε μορφή Εθελοντισμού, εργασίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, εργασίας σε κρατικές υπηρεσίες ή των Δήμων.
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

Ο δικό μας δρόμος είναι η υπεράσπιση-διεκδίκηση των δικαιωμάτων του Φαντάρου-πολίτη με Στολή, το Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Η πλατιά, από τα κάτω ενότητα των εργαζόμενων και της νεολαίας, ανεξάρτητα την εθνικότητα-φυλή-θρήσκευμα για το μπλοκάρισμα της αντεργατικής επίθεσης, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Είναι μια επιλογή ενάντια σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ.
Αντιπαλεύοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τον αδίστακτο αστικό κόσμο της εκμετάλλευσης και καταπίεσης της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου