Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες και Προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΖΙ Κασιδιάρη μέσα στον Στρατό

Είναι γνωστό ότι στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού οι ακροδεξιές απόψεις δίνουν και παίρνουν, σε ένα καθεστώς τουλάχιστον ανοχής…
 
Όπως έχουν αναφέρει φαντάροι που έχουν υπηρετήσει εκεί, πολλοί επόπτες αξιωματικοί του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των φρουρών ονοματίζουν ως ‘’εχθρούς του στρατοπέδου’’ τους ‘’λαθρομετανάστες’’, τους ‘’πρεζάκηδες’’, τους ‘’τοξικοεξαρτημένους’’, τους ‘’μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων’’.

Μαζί με αυτά, από κοντά και το γραφείο Ασφαλείας που κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον πολιτικό χώρο που τυχόν ανήκουν οι φαντάροι.

Αυτό που μας καταγγέλθηκε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Άτομο που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της μονάδας είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Δεν μας παραξενεύει αυτό, γνωρίζουμε την πολιτική τοποθέτηση πολλών μέσα στον Ελληνικό Στρατό.

Ο συγκεκριμένος όμως, που έχει διατελέσει μάλιστα και εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τολμά ξεδιάντροπα να προπαγανδίζει τις θέσεις της ναζιστικής οργάνωσης έχοντας σε κοινή θέα υλικό της!
Προεκλογικά φυλλάδια του κασιδιάρη, ημερολόγια και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των νεοναζί εκτίθονται σε κοινή θέα...
Όλα αυτά με την ανοχή Διοίκησης και στελεχών που γνωρίζουν τη δράση του.
Μάλιστα πρόσφατα έδωσε ομιλία ενώπιον όλης της δύναμης του στρατοπέδου για ιστορικά θέματα, με τον διοικητή να τον χαρακτηρίζει ως ‘’μεγάλο γνώστη της ιστορίας’’.

Αλήθεια, η διοίκηση της ΓΥΣ και το ΓΕΣ ταυτίζεται με την αντίληψη των Χρυσαυγιτών για ιστορικά θέματα;;
Ο διοικητής της ΓΥΣ, δεν έχει δει το υλικό που έχει εντός στρατοπέδου, την ώρα που το γνωρίζουν οι πάντες αδιαμαρτύρητα;; Και μάλιστα τον επιβραβεύει δίνοντάς του βήμα;; Αντί να του πει να καθαρίσει τις βρωμιές του από τον χώρο... Μήπως οι φαντάροι αντί να καθαρίζουν αποτσίγαρα και κουτσουλιές, να καθαρίσουν τα ..πραγματικά σκουπίδια;;
Οι φασιστικοί θύλακες καλά κρατούν και επί ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατηρεί όλες τις αντιδραστικές δομές, πρακτικές και πρόσωπα στο κράτος και τον Ελληνικό Στρατό.

Καλούμε τους φαντάρους να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους φασίστες και να καταγγείλουν κάθε ρατσιστική, φασιστική και εθνικιστική άποψη που ακούγεται στον στρατό.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου