Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ε.Ε.Κ. : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας και το EEK εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος». Η πρόσφατη αξίωση της Χρυσής Αυγής -δια στόματος του βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρου- να απαγορευθεί το Δίκτυο Σπάρτακος φανερώνει την πρόθεση των ναζί της ΧΑ να βγει εκτός νόμου κάθε μορφή οργάνωσης των καταπιεσμένων.

Οι φασίστες θέλουν την απαγόρευση της αντίστασης και της πάλης των εκμεταλλευμένων και καταπιεσμένων ανθρώπων, γιατί εξυπηρετούν τη μεγαλύτερη δυνατή ασυδοσία των αφεντικών και του κράτους του.

Δείχνουν την ιδιαίτερη λύσσα τους ενάντια σε κάθε δράση αντίστασης μέσα στο στρατό, γιατί σχεδιάζουν νέα σφαγεία των λαών για όφελος των αφεντικών τους.

Το Δίκτυο Σπάρτακος έχει γίνει πολλές φορές θύμα διώξεων για τη δράση του. Το εργατικό και το ευρύτερο λαϊκό κίνημα με μπροστάρη τη νέα γενιά έχουμε δείξει ότι κάθε τέτοια επίθεση έχει πέσει και θα πέσει ξανά στο κενό, γιατί για κάθε χτύπημα σε έναν από εμάς απαντάμε όλοι και όλες μαζί ενάντια στις διώξεις, στη στοχοποίηση, στην κρατική καταστολή και στους φασίστες-τσιράκια των αφεντικών.

12-9-2016

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

EPΓATIKO EΠANAΣTATIKO KOMMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου