Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Όλες Και Όλοι Στα Ειρηνοδικεία Ξανά Και Την Τετάρτη 8/3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ (3 μ.μ.)

Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται και την Τετάρτη 8 Μαρτίου, με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να προετοιμάζει σιωπηρά -με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων- ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Στόχο της κυβέρνησης αποτελεί η ικανοποίηση των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού απαιτήσεων των δανειστών – «οικονομικών δολοφόνων», με τις τράπεζες και τα funds – «κοράκια» να είναι έτοιμα να υφαρπάξουν τις λαϊκές κατοικίες και ό,τι απέμεινε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια.

Τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών, του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων για την ικανοποίηση των απαιτήσεων που θέτουν οι δανειστές σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό» για μια ακόμη φορά.

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

7/3/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου