Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΑΘΗΝΑ | 9η Συνδιάσκεψη ΚΚΕ(μ-λ) Ανοιχτή Εκδήλωση - Συζήτηση, Τετάρτη 6 Φλεβάρη

Όπως έχει ανακοινώσει το ΚΚΕ(μ-λ) έχουν ήδη αρχίσει οι διαδικασίες της 9ης Συνδιάσκεψής του. Στην ιστοσελίδα του έχουν δημοσιευθεί τα εισηγητικά του κείμενα (εδώ) και άρχισαν να δημοσιεύονται και τα πρώτα κείμενα διαλόγου (εδώ).

Επιδίωξή του είναι να μην περιοριστούν οι συζητήσεις και οι προβληματισμοί στο εσωτερικό του αλλά όπως αναφέρει σε παλαιότερη ανακοίνωσή του:

Καταθέτουμε τις προτάσεις μας προς το κίνημα, επιχειρούμε να συνολικοποιήσουμε την πείρα που έχει συσσωρευτεί και να κάνουμε στο μέτρο του δυνατού τα απαραίτητα προχωρήματα που απαιτούν οι συνθήκες. Όλα αυτά δεν αποτελούν μια κλειστή συζήτηση που αφορά τους «μυημένους». Είναι ανάγκη να τα συζητήσουμε και να τα επεξεργαστούμε μ’ ένα ευρύτερο δυναμικό αγωνιστών που κινείται δίπλα και κοντά μας. Να μας πει και αυτό το δυναμικό την άποψή του. Η υπόθεσή μας είναι και υπόθεσή του. Είναι υπόθεση του λαού σε τελική ανάλυση, και μ’ αυτό το πνεύμα πρέπει να ανοίξουμε, να διευρύνουμε και να ενισχύσουμε τους διαύλους επικοινωνίας με τον όχι ευκαταφρόνητο κύκλο των συναγωνιστών μας. 

Στα πλαίσια αυτά ξεκινά μια σειρά ανοιχτών εκδηλώσεων - συζητήσεων σε όλη τη χώρα.

Η πρώτη του εκδήλωση θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Φλεβάρη στην ΑΣΟΕΕ στις 7:00 μ.μ. με θέμα: "Οι διεθνείς εξελίξεις, η διάταξη και ο ανταγωνισμός των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, και η πάλη των λαών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου