Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καταγγελία Για Τις Απειλές Του Στελέχους Της ΝΔ Θ. Γιάνναρου Σε Βάρος Του Δημοσιογράφου Στ. Νικητόπουλου

Κάτω τα χέρια από τη μαχόμενη δημοσιογραφία! Δεν περνάνε οι απειλές!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει το στέλεχος της ΝΔ και αρθρογράφο του Capital.gr Θεόδωρο Γιάνναρο που απείλησε δημόσια το δημοσιογράφο της ΕΡΤ 3 και γνωστό αγωνιστή Στέλιο Νικητόπουλο με απόλυση αλλά και στήσιμο σε εκτελεστικό απόσπασμα!

Η συμμετοχή του Στ. Νικητόπουλου στον αγώνα της ΕΡΤ 3, στο κίνημα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού στη Χαλκιδική από την Ελντοράντο και η συνεπής αντιεθνικιστική και αντιφασιστική του στάση, ενοχλούν όσους υπηρετούν τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης. Έτσι ο Θ. Γιάνναρος μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», κομμάτι της κρατικοδίαιτης κομματικής ελίτ που στελεχώνει τις θέσεις ευθύνης του δημοσίου, απειλεί με απόλυση και φυσική εξόντωση ένα δημοσιογράφο γνωστό για την αγωνιστική στάση.

Προφανώς ήταν απλά η αφορμή η καταγγελία από τον Στ. Νικητόπουλο του πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βενεζουέλα με τις ευλογίες των ΗΠΑ, στάση αυτονόητη για όποιον υπερασπίζεται τα κοινωνικά-πολιτικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Όλα αυτά με την ανοχή της ΝΔ που δίνει την πλήρη κάλυψη της στην άθλια συμπεριφορά του στελέχους της.

Καλούμε το λαϊκό μαζικό κίνημα, το συνδικαλιστικό κίνημα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να σταθεί δίπλα στον Στ. Νικητόπουλο, με αλληλεγγύη και καταδίκη της άθλιας επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου