Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΓΥΣ: Καθοριστικός Ο Ρόλος Του Κινήματος Των Φαντάρων Εναντίον Της Διείσδυσης Των ΝΑΖΙ Στον Στρατό

Η χθεσινή κινητοποίηση (12/06/2019) του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, την οποία στήριξαν η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ΟΡΜΑ και το Δημοτικό Σχήμα η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα ήταν αποκορύφωση μιας πολυήμερης σύγκρουσης, μέσα και έξω από τη μονάδα.
Μια αγωνιστική προσπάθεια του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό να αναδείξει το ζήτημα της διείσδυσης της δολοφονικής Ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ) και την Ανοχή που γνώρισε από τον Στρατό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Η δράση των ΝΑΖΙ στην περιοχή της Κυψέλης είναι γνωστή. Τα τρικάκια τους υπάρχουν παντού γύρω από τη ΓΥΣ στην οποία επιχειρούν να «εισβάλλουν» με τις εμετικές τους αντιλήψεις, τόσο στο Πολιτικό Προσωπικό, όσο και στους Στρατιωτικούς.
Αιχμή της προσπάθειας τους υπάλληλος – ή για πολλούς υπάλληλοι- του Πολιτικού Προσωπικού, στέλεχος των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής ο οποίος έχει διατελέσει και εκλογικός αντιπρόσωπος των Νεοναζί, που έφτασε στο σημείο να μετατρέψει την Επιστασία Συντήρησης στην οποία προΐσταται, σε άτυπο Προεκλογικό Περίπτερο του Κασιδιάρη, υποψηφίου στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές στην Αθήνα.

Η δράση του ΝΑΖΙ υπάλληλου επικοινωνούσε με τις αντιλήψεις κοινωνικού εκφασισμού που είναι ριζωμένες στο στρατιωτικό προσωπικό της ΓΥΣ και εκκινούν από τα περιστατικά του δυστυχισμένου κοινωνικού περιθωρίου της περιοχής: θύματα των ναρκωτικών, άστεγοι, άνεργοι κλπ.

Δυστυχώς, η δράση του, που αποτελούσε κοινό μυστικό στη μονάδα, έβρισκε την Ανοχή της Διοίκησης που έφτασε να τον «επιλέξει» ως ομιλητή σε εκδήλωση για το Ρούπελ!

Ποιον, τον πολιτικό απόγονο των Ταγματασφαλιτών και των Συνεργατών των ΝΑΖΙ Γερμανών Κατακτητών που αιματοκύλησαν τον λαό μας έχοντας στο πλευρό τους συμμέτοχους-συνεργούς τους Έλληνες φασίστες.

Σε όλα αυτά όμως μπήκε επιτέλους μια τελεία.

Έπρεπε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι αγωνιστές φαντάροι, να βγάλουν φωτογραφίες του Ναζιστικού προεκλογικού υλικού για να κινηθούν τόσο η Διοίκηση όσο και το ΓΕΣ.

Αν δεν υπήρχαν οι Αποκαλύψεις των φαντάρων δεν θα γινόταν τίποτε.

Το Ναζιστικό υλικό εξαφανίστηκε από τη μονάδα.

Το ΓΕΣ Διέταξε ΕΔΕ.

Σε συνάντηση εκπροσώπων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και εκπροσώπων της κινητοποίησης ο Διοικητής δεσμεύτηκε ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Μπλοκαρίστηκε η απόπειρα διείσδυσης της δολοφονικής Ναζιστικής συμμορίας στην ΓΥΣ.

Στάλθηκε ένα μήνυμα σε όλους για την αποτελεσματικότητα του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Στάλθηκε ένα μήνυμα σε όλους πόσο αναγκαία είναι αγωνιστική παρέμβαση του Κινήματος των Φαντάρων απέναντι στον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.

Αν δεν υπήρχαν οι φαντάροι…

Αν δεν υπήρχαν οι Αποκαλυπτικές Φωτογραφίες….

Αν δεν υπήρχε η κινητοποίηση μας…

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.

Η Χρυσή Αυγή θα συνέχιζε να δρα ανεξέλεγκτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αντίδραση της μονάδας και του ΓΕΣ στις αποκαλύψεις μας ήταν να θέσει σε Επιφυλακή το προσωπικό, φοβούμενοι επίθεση από τους Δημοκράτες συμπολίτες μας.

Ήταν οι τρομοκρατικές δηλώσεις των Υπευθύνων Ασφαλείας προς στους φαντάρους ότι «ξέρουμε ποιος τα δημοσίευσε».

Κάτι που βεβαίως καταδικάστηκε από το διοικητή της μονάδας στην συνάντηση μας μαζί του.

Αυτό όμως που δεν καταδικάστηκε ήταν η Κινητοποίηση από το ΓΕΣ εναντίον του «εσωτερικού εχθρού».

Τη βδομάδα πριν την κινητοποίηση υπήρξε υπερβάλλον ζήλος στη λήψη μέτρων ασφαλείας εναντίον των διαδηλωτών.

Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε μια συμβολική κινητοποίηση με φοιτητές, εργαζόμενους, αγωνιστές του αντιφασιστικού και αντιπολεμικού κινήματος προκειμένου να Διακωμωδήσουμε τα Κατασταλτικά μέτρα που είχαν ληφθεί από την Αστυνομία και τον Στρατό.

Με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα εκφράσαμε τις απόψεις μας μέσα και έξω από τη μονάδα.

Και δικαιωθήκαμε.

Οι φασίστες στις τρύπες τους…

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας που τους καλύπτει έλαβε το μήνυμα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου