Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Καταγγελία Της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλλιθέας Για Το Σπάσιμο Του Εκλογικού Της Περιπτέρου

Το Σάββατο 22/6 βρήκαμε το εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχε τοποθετηθεί μια μέρα νωρίτερα στην Πλ. Κύπρου σπασμένο. Η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων ενεργειών κατά τη διάρκεια των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών εκλογών, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ως εκ τούτου έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια από ακροδεξιές-φασιστικές ομάδες, που στοχοποιούν την αντικαπιταλιστική Αριστερά.


Εξάλλου ο πανικός στις τάξεις της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής οξύνεται καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με την δίκη και βλέπει συνέχεια τα ποσοστά της να συρρικνώνονται και πρωτοκλασάτα μέλη να αποχωρούν άρον άρον από το πλοίο που βυθίζεται. Η Δίκη συγκεκριμένα φτάνει στο τελικό της στάδιο, αυτό των απολογιών και η παρουσία του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού θα επιβάλλει την καταδίκη τους. Την Πέμπτη 27/7 απολογείται ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Ρουπακιάς, και καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει ηχηρό αντιφασιστικό παρών.

Στην Καλλιθέα εξάλλου το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε να απωθήσει τους φασίστες και την ναζιστική οργάνωση της ΧΑ που επιχείρησαν να κάνουν άνοιγμα στις εργατογειτονιές μας. Όχι μόνο αποκλείστηκαν από την προεκλογική διαδικασία με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και το ποσοστό που κατέγραψαν ήταν χαμηλό σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι καμιά θρασύδειλη συμπεριφορά δεν πρόκειται να ανακόψει την ορμή με την οποία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εισέρχεται στη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Δεν θα αφήσουμε τις φασιστικές προκλήσεις να περάσουν. Θα δώσουμε την εκλογική μάχη για να στραφεί η οργή του κόσμου προς τα αριστερά και για να τσακίσουμε τον φασισμό. Η θέση των φασιστών, νοσταλγών του Χίλτερ δεν είναι στην Βουλή αλλά βαθιά μέσα στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου