Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

543 TE στην Κω: Άγρια καψόνια, Απειλές και Τρομοκρατία από αξιωματικούς σε φαντάρους

Έχει άραγε η μονάδα Διοικητή;

Γνωρίζει τις Παρανομίες και τις Αυθαιρεσίες των στελεχών του;
Τους Ανέχεται και τους Συγκαλύπτει; Βασανίζουν τους φαντάρους
Εφαρμόζουν τη ναζιστική πρακτική της συλλογικής Τιμωρίας
Απειλούν και Τρομοκρατούν...


Έχοντας όμως Μοναδικό φόβο μην μαθευτούν όλα αυτά από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δευτέρα 18/6 το βράδυ στο 543 στην Κω με το που μπήκαν οι εξοδούχοι ο Αξιωματικός που ήταν ΑΥΔΜ έκραζε γιατί κάποιος λέρωσε στις ντουζιέρες.
Ανάγκασε τους εξοδούχους μέσα σε 20 λεπτά να βάλουν όλοι παραλλαγή και να κατεβούν στην αναφορά.

Πήραν παρουσίες και τους έστειλε μέχρι τις 23:30 να τα έχουνε κάνει όλα να λάμπουν για να περάσει για επιθεώρηση στους θαλάμους.

Μετά την επιθεώρηση αφού τους άφησε χωρίς ενημέρωση να κάτσουνε στο θάλαμο απαγορεύοντάς τους να κοιμηθούν αλλά και να βγουν έξω γιατί θα ρίξει 10άρες.

Μετά από λίγη ώρα τους κατέβασε όλους κάτω και τους ρώταγε να θυμηθούνε ποιος το έκανε και αφού τους είπε να πάν να κοιμηθούνε μετά από μισή ώρα τους ξανακατέβασε κάτω και τους έβαλε να παίρνουνε κάμψεις και διάφορα άλλα καψόνια μέχρι που κάποιοι απλά κοντέψαν να λιποθυμήσουνε.

Έδωσε διορία μέχρι κάποια ώρα να πάει στο γραφείο του να του πει όποιος το έκανε αλλιώς απειλούσε ότι θα μείνουνε μέχρι το πρωί εκεί και θα παίρνουμε κάμψεις μέχρι να θυμηθούνε

Αφού απείλησε να τιμωρήσει τους θαλαμοφύλακες με 10άρες, αρχίσανε όλοι ένας ένας να εξιστορούν τι έγινε κατά τη διάρκεια της μέρας, έδωσε το κινητό του για τελευταία ευκαιρία μα του στείλει όποιος το έκανε.

Στο τέλος απείλησε όποιος τολμήσει να μιλήσει για ότι έγινε το βράδυ θα μιλήσει κι αυτός για ότι έγινε ενώ είπε ότι μένει εδώ το πράγμα

Τα άτομα που την επόμενη μέρα ζητήσαν να πάνε ΣΤΕΠ (μεταξύ αυτών και δύο που λιποθύμησαν) τους στείλανε να κάτσουν στο ΚΨΜ να περιμένουν να έρθει ο γιατρός να τους εξετάσει και οι υπαξιωματικοί ειρωνευόντουσαν μεταξύ τους ότι όλο αυτό γίνεται επίτηδες για να γλιτώσουν την εκπαίδευση.


Το ίδιο είχε γίνει και μερικές μέρες πριν ενώ γιατρός δεν ήρθε ποτέ

Οι 6 από τους 12 νιπτήρες δε χρησιμοποιούνται επειδή είναι βουλωμένοι οι σωλήνες από κάτω και τα νερά βγαίνουν από το σιφώνι με αποτέλεσμα να κολυμπάνε όλα μες στις ακαθαρσίες.


Όσες φορές έχει αναφερθεί ακούγεται η δικαιολογία "κανονικά έπρεπε να ξηλωθεί όλο το κτήριο και να ξαναχτιστεί από την αρχή αλλά δεν έχει λεφτά ο στρατός" ή "εσείς φταίτε που ξυρίζεστε εκεί και τα βουλώνετε" ή "βρείτε και φτιάξτε τα εσείς θα αρρωστήσετε αλλιώς"

Τον τελευταίο καιρό γίνονται διάφορα.

Όποτε ξεκινάει η βδομάδα σα να τους τσιμπάει κάτι και ξυπνάει μέσα τους το τέρας.
Ρίχνουν για κάμψεις μες στα αγκάθια βαφτίζοντάς το ΣΩ.ΒΕ (σωματική βελτίωση), κάνουν εκπαίδευση ,σκοινάκια και έρπιση σε ένα μεγάλο χωράφι γεμάτο με αγκάθια και ακαθαρσίες από πρόβατα.

Βγάζουν αναφερόμενους επειδή δεν είχαν νερό στα παγούρια για να κάνουν φούμο (ενώ το νερό εδώ δεν πίνεται και μας έχουν κόψει και την παροχή μπουκαλιών που κανονικά δικαιούμαστε κάθε μέρα) αλλά όποτε έρχεται ο ταξίαρχος στην εκπαίδευση για να παρακολουθήσει είναι όλα καλά και ήρεμα και μοιράζει τιμητικές σε όσους απαντάνε σωστά τις ερωτήσεις που κάνει

Έχουν βάλει τους φαντάρους να τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινά λέγοντας ότι έτσι τονώνεται το δέσιμο μεταξύ τους και το ομαδικό πνεύμα. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955347
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου